13/02/2022

Campanya de recollida de signatures

Els membres de la Plataforma No Als Àmbits estem molt agraïts al sindicat UGT, que està donant-nos veu i ajudant-nos en aquesta lluita. Aquesta setmana, hem donat un pas més en les accions acordades i estem molt contents d'engegar aquesta campanya de signatures que va dirigida al professorat d'ESO o Batxillerat en actiu en centres públics de la Comunitat Valenciana.

 
El professorat que vulga signar per a demanar la retirada de la imposició de l'educació per àmbits a l'ESO, ho pot fer de dues maneres:

1) Full de signatures en paper. Aquesta modalitat estarà disponible en aquells centres on hi haja un representant de la plataforma encarregat de la gestió de les signatures, o en cas de què representants del sindicat visiten el centre. Si voleu que UGT visite el vostre centre per a tractar el tema dels àmbits, empleneu aquest formulari.

2) Formulari en línia. Qualsevol professor/a d'ESO o Batxillerat en actiu en centres públics de la Comunitat Valenciana pot signar la petició emplenant aquest formulari.

 ATENCIÓ! Recordeu que cadascú només pot signar una volta: o en paper o en línia. 

  

VOLS AJUDAR EN LA CAMPANYA? Pots fer-ho de diverses maneres:

  • Compartir els enllaços del grup de Telegram, del web, del bloc i de les nostres xarxes socials.
  • Difondre el formulari de signatures en línia.
  • Penjar el material de la campanya al teu centre. [Documents]
  • Contactar amb nosaltres per a encarrgar-te del full de signatures del teu centre.